REFORMula Challenge

Mi a REFORMula Challenge?

Van

×4 fős csapatod.

×2 modellautód.

Az egyiket megfogod és távirányítóval vezeted. A másikat nem tudod megfogni, csak mobillal látod mert virtuális és vezeti magát. De te mondod meg, hogyan.

×1 pálya. További 9 csapat 18 autóval.

×1 cél: elsőnek átvágni a szalagat. Leggyorsabban vezetni és válaszolni a bibliai kvízre. Győzni. Elvinni a trófeát.

De ez csak 1 autóval sikerülhet. Ami lehet valós – de lehet virtuális.

Ehhez Kell

×1 versenystratégia.

× 1 jó programozó.

× 1 bevállalós sofőr.

× 1 bibliaismerő csapattag.

EGY CSAPAT

És jól jönnek a szurkolók is, akiknek aktív részvétele pontszámokkal segít a győzelemben!

A részletes versenykiírást itt találod.

JELENTKEZZ!

Mi a REFORMula Challenge? – kicsit komolyabbra fordítva a szót

A REFORMula Challenge egy kiterjesztett valóságban (fizikai és virtuális) folyó járműmérnöki, építészeti, valamint ügyességi és intellektuális verseny egyéni és csapat kategóriában.
Fő célja, hogy középiskolások és egyetemisták számára egy interaktív, innovációs versenyen keresztül képviseljük a misszió hitvallását, miszerint a magas színvonalú mérnöki munkavégzés és a hitvalló keresztyén életgyakorlat összeegyeztethető és egymást aktívan segítő életvalóság.

A verseny szervezője a Mérnökmisszió Alapítvány – Műegyetemi Református Közösség, kiemelt együttműködő partnere szakmai és szervezési szempontból a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kara (BME KJK).

A rendezvény fővédnöke Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint további védnökei Bogárdi Szabó István református elnök-püspök, Soltész Miklós egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos.

A részletes versenykiírás IDE KATTINTVA érhető el.