Munkatársak

Németh Balázs

10616461_1466525396942615_8670754165325117116_nNémeth Balázs, kutató vagyok. Többféle értelemben. Kutatom, hogy mi Isten akarata az életemben. Kutatom az Írásokat teológusként. Kutatom a járműdinamika és a járműirányítási rendszerek viselkedését mérnökként. Kutatom Isten gyermekeit a Műegyetemen és a mérnöki világban lelkészként. Hiszem, hogy vannak, sőt sokan vannak. Többen, mint gondolnánk! És szeretném Veled együtt kutatni a válaszokat a kérdéseinkre.

Némethné Bodnár Márta

Némethné Bodnár Márta vagyok, és egyszerre lehetek feleség, három gyermek édesanyja, református lelkipásztor és mentálhigiénés szakember. A Mérnökmisszió női lelkigonodozója vagyok a kezdetek óta. Felfedezni életünk történéseiben a láthatón túl a láthatatlant, az Isten szerintit, a Megváltó Isten akaratát és segítségét – ennek meglátásban igyekszem segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

Antal Zoltán

Antal Zoltán vagyok. A Mérnökmisszióhoz 2016-ban csatlakoztam. Számomra egy meghatározó közösség, ami szakmai és lelki, hitbeli otthonná vált. Először az alkalmakon résztvevőként, majd később szolgálóként a technikai részben segítettem. A szabadidős tevékenységekben is szívesen részt veszek. Például: túra és kirándulás szervezésben. A Reformula Challenge alkalmat adott számomra kiterjesztett valóság alapú alkalmazások fejlesztésére, mindezt keresztény módon való felhasználására. Mottóm amit Pál apostol a Filippieknek is írt: “de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának Krisztus Jézusban adott jutalmáért.”

(Filippi 3:14 RÚF)

Bede Zsuzsanna

Bede Zsuzsanna közlekedésmérnök vagyok, a Mérnökmisszió közösségének tagja és szolgálója. A szakmai tudás átadása mellett fontosnak tartom Isten vezetésének felismerését a hétköznapi tevékenységeinkben. Ezért szeretek a hasonló gondolkodású mérnökjelöltekkel és mérnökökkel együtt lenni, hogy közösen rátaláljunk saját értékeinkre és emellett a közösségben próbára tegyük készségeinket különböző szolgálatokban.

Zenészek

zene-gitar1-2„Hozzád száll az énekem, olyan jó téged dicsérni…”
A csütörtöki Istentiszteleteken a zenészek kis csoportja segít abban, hogy énekekkel magasztaljuk, dicsőítsük Istent.  Gitárral, zongorával, énekkel készülnek hétről hétre.  Ez egy folyamatosan bővülő szolgálati kör, ahová szeretettel várnak új zenészeket. Jelentkezni az istentiszteletek után lehetséges.

Konyhai szolgálók

teaAzt, hogy az istentiszteletek végén egy kis ennivaló és innivaló mellett tudjunk nyugodtan beszélgetni, a konyhai szolgálók teszik lehetővé. Rendszeresen sütnek finom süteményeket, vásárolják meg a hozzávalókat, készítik elő a teát, terítik meg az asztalt, és mosogatnak el az alkalom után.  Dolgos kezekre itt is mindig szükség van. Jelentkezni az istentiszteletek után lehetséges.