Munkatársak

Németh Balázs

10616461_1466525396942615_8670754165325117116_n

 Németh Balázs, kutató vagyok. Többféle értelemben. Kutatom, hogy mi Isten akarata az életemben. Kutatom az Írásokat teológusként. Kutatom a járműdinamika és a járműirányítási rendszerek viselkedését mérnökként. Kutatom Isten gyermekeit a Műegyetemen és a mérnöki világban lelkészként. Hiszem, hogy vannak, sőt sokan vannak. Többen, mint gondolnánk! És szeretném Veled együtt kutatni a válaszokat a kérdéseinkre.

Némethné Bodnár Márta

10802050_852561248101523_3673828515444930115_n

 Némethné Bodnár Márta református lelkipásztor, emellett feleség és egy kisfiú édesanyja vagyok. Tanulmányaimat Debrecenben végeztem, közben Németországban és Budapesten is megfordultam hallgatóként. Életem egyik legmeghatározóbb igéje a következő: „Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt.” 1Timóteus 6,12
Jelenleg otthon vagyok kisfiammal, Simonnal, közben a SOTE mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakját végzem és a Keresztkapcsolat Mérnökmisszió szolgálja, munkatársa vagyok férjemmel, Balázzsal együtt.

Bera Bálint

IMG_1202_02

Bera Bálint vagyok, gépészmérnök. Egész életemben érdekelt, miből épül fel a körülöttem
lévő világ, és milyen mechanizmusok mozgatják a benne lévő történéseket. Elindultam hát
egy úton, hogy megtudjam, mi rejtőzik mindezek mögött. Kisebb-nagyobb kerülők után megkaptam a választ: Isten teremtő, fenntartó és szerető munkáját tapasztalhatjuk minden
nap. Azért pedig, hogy ebben a felismerésemben megerősödhettem, végtelenül hálás vagyok az Úrnak, valamint a Mérnökmissziónak – ezért igyekszem minél többet visszaadni ebből az ajándékból, minden rendelkezésemre álló talentumot felhasználva és befektetve. Teszem ezt
jelenleg elsősorban a közösséget érintő és építő programok szervezésével, illetve a lebonyolításuk koordinálásával.

Hudák Ildikó

feltölthető

A nővérem hívogatása révén kerültem a Mérnökmisszióba, nem mérnökként. Mindig is csodáltam a minket körülvevő világ sokszínűségét és változatosságát. Mi emberek is ahányan-annyi félék vagyunk, mégis mindannyian az Isten képmására lettünk teremtve, és mindannyiunknak feladata van a szolgálatban a kapott talentumainknak megfelelően. Hálás vagyok Istennek, hogy a lelki feltöltődés mellett a Mérnökmisszióban közösségre, barátokra találhattam. Jelenleg a szervezési feladatokban, kapcsolattartásban és az egyéb háttérfeladatokban veszek részt.

Zenészek

zene-gitar1-2„Hozzád száll az énekem, olyan jó téged dicsérni…”
A csütörtöki Istentiszteleteken a zenészek kis csoportja segít abban, hogy énekekkel magasztaljuk, dicsőítsük Istent.  Gitárral, zongorával, énekkel készülnek hétről hétre.  Ez egy folyamatosan bővülő szolgálati kör, ahová szeretettel várnak új zenészeket. Jelentkezni az istentiszteletek után lehetséges.

Konyhai szolgálók

teaAzt, hogy az istentiszteletek végén egy kis ennivaló és innivaló mellett tudjunk nyugodtan beszélgetni, a konyhai szolgálók teszik lehetővé. Rendszeresen sütnek finom süteményeket, vásárolják meg a hozzávalókat, készítik elő a teát, terítik meg az asztalt, és mosogatnak el az alkalom után.  Dolgos kezekre itt is mindig szükség van. Jelentkezni az istentiszteletek után lehetséges.