Elindult a félév!

Elindult a félév!

Az első oktatási héten hallgatók sokasága térhetett vissza a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem épületébe. A 2020/2021-es őszi félév sok bizonytalanságot tartogat ugyan, egyvalami azonban egészen biztosra vehető: a Mérnökmisszió igyekszik mindent megtenni, hogy lelki szolgálatával segítse az egyetemi polgárok életét, és közelebb vigye őket Istenhez!

Amint arról már korábban beszámoltunk, a nyár folyamán igyekeztünk felkészülni minden lehetséges kihívásra, nehézségre és speciális körülményre. Ennek köszönhetően, a szeptember 10-i nyitó alkalmunkon minden gördülékenyen haladt: a kézfertőtlenítés, az “önellenőrzés”, a maszk használata és a 1,5 méteres távolság betartása is. Ugyan a szokásos, asztal melletti evős-ivós beszélgetésről ezúttal le kellett mondanunk, de kárpótoltak a remek beszélgetések, a jó hangulat és az igei üzenet.

Maszk, 1,5 méter távolság, minden kéz fertőtlenítve: a biztonság garantált!

Új félévünk témája a távolság, ami nem is lehetne aktuálisabb. De milyen távolságról is lesz szó? Például Isten és ember, ember és ember, ember és teremtett világ, a mi és a céljaink közötti távolságról. Félévkezdő alkalmunkon némileg pontosabb megvilágításba került a téma: akik lemaradtak, azok Facebook oldalunkon tudják visszanézni – visszahallgatni a prédikációt:

Mérnökmisszió évkezdő estéje – kövess minket online (is)!

Közzétette: Mérnökmisszió – 2020. szeptember 10., csütörtök

Jövő héten, szeptember 17-én ismét jelentkezünk, ám ezúttal egy úgynevezett hibrid alkalommal. A manapság igen divatos kifejezés használata egy félig offline – félig online alkalmat takar, melynek szerves részét képezi az áhítat, a dicsőítés és a közös imádság, ám azok sem maradnak ki belőle, akik nem tudnak fizikailag részt venni az alkalmon. Számukra a Jitsi platformon keresztül lesz lehetőség bekapcsolódni, úgy a prédikáció hallgatásába, mint az utána következő kiscsoportos beszélgetések valamelyikébe.

Akár el tudsz jönni a BME R301-be csütörtök este, akár nem – mi várunk szeretettel valamelyik csatornánkon! Kapcsolódj be a Mérnökmisszió közösségének életébe, és lépj be Isten országába Te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük