Hogy jobban induljon ez a tanév

Hogy jobban induljon ez a tanév

Minden tanévkezdés újdonság, lehetőség, kihívás, akár örömteli, reményteli, de lehet félelmetes is. Benned mi most a legerősebb?

A Mérnökmisszió csapatával arra gondoltunk, hogy a következő tervezőkkel, füzetekkel elkészítésével próbáljuk megkönnyíteni a friss vagy régebb óta egyetemisták életét:Ez a kis füzet segítség lehet, hogy jól, tervezett(ebben) induljon a szorgalmi időszak. Töltsd le itt, vagy keresd kinyomtatva a BME Imatermében (R301.), és használd fel ahhoz, hogy bátorítást nyerj a mostani félév kihívásaihoz.Néha hasznos egyben látni az egész félévet. Ehhez készítettük ezt a féléves tervezőt. Megtalálod benne az egyetemi eseményeket, beírhatod a saját feladataidat, óráidat, és a félévre tervezett Mérnökmissziós találkozások is szemed előtt lehetnek. A féléves tervezőt pdf formában itt töltheted le.


Mit is egyek? Már megint nincs időm elmenni enni…Nincs semmi a hűtőben. Már egy hete nem ettem főtt ételt…

Ha ismerősek ezek a gondolatok, akkor töltsd le itt a Heti menütervező lapot, és próbálj meg ebben a félévben kicsit jobban odafigyelni magadra. Heti egyszer egy kis idő odaszánt tervezéssel nagyon sok időt megtakaríthatsz (pl.egyszer mindent megveszel, nem kell újra gondolkozni), és egészségesebben is élhetsz – ehhez készítettük el neked ezt a lapot, hogy segítsen a tervezésben.A vizsgaidőszakra pedig ezzel a kis Bátorító füzettel készültünk. Töltsd le akár az év elején, vagy bármikor, amikor hangolódni szeretnél erre az időszakra. Fogadd a vizsgaidőszakhoz kapcsolódó gondolatainkat, ötleteinket, bátorításunkat. Itt töltheted le.