Mi várható?

Mi várható?

Aki rendszeresen követi közösségi alkalmainkat és tagja valamelyik nyilvános csoportunknak (Műegyetemi Református Közösség vagy ÓE Bibliakör), már bizonyára találkozott azzal a hírrel, hogy a koronavírus-járvány második hulláma miatt bevezetett intézkedések sem szabnak gátat a Mérnökmisszió tevékenységének. Lássuk, mi várható a következő hetekben?!

A félév programját (amely itt elérhető) alapvetően úgy terveztük meg, hogy felkészüljünk egy esetleges lezárásra. Ennek a felkészülésnek része volt, hogy ha online térbe kell áthelyeznünk minden alkalmunkat, az is gördülékenyen menjen. Jelentjük: ennek első próbája megvolt, múlt csütörtökön már online zajlott az istentisztelet és az utána következő beszélgetés.

Tulajdonképpen ez várható a ránk következő hetekben is: minden csütörtökön 19:00-tól nagyjából egy órán keresztül Facebook oldalunkon élőben jelentkezünk, majd utána a Mérnökmisszió Jitsi csoportjában kötetlen beszélgetés következik.

A tulajdonképpeni közeljövőt illetően pedig fontos kiemelni, hogy most csütörtökön (november 19-én) interaktív, kérdezz-felelek jellegű alkalmat tartunk. Bárkinek lehetősége lesz Bibliával, Istennel, hittel, vallással vagy akár ezek gyakorlati, hétköznapi problémáival kapcsolatban kérdezni. A válaszokat közösségünk lelki vezetői igyekeznek majd megadni – de természetesen bárki bekapcsolódhat a válaszadásba (is). Kérdéseket előzeten feltenni ezen a linken lehet: KÉRDŐÍV.

Onlinepredikacio
Online prédikáció, még a nyáron. Ehhez nagyon hasonló módszerrel bonyolítjuk alkalmainkat most is, ezúttal viszont mindenki otthonából követheti az eseményeket

Illetve újfent szeretnénk kiemelni, hogy jövő pénteken kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája, amin szintén szerepelni fogunk. Kövessetek minden platformon, hirdessük Isten igéjét és növekedjünk az Ő közelségében!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük