Kapcsolódjunk!

Kapcsolódjunk!

De hogyan?

Keressük a választ együtt a sokféle kérdéseinkre!

Várunk téged 3 alkalmas kiscsoportos találkozásainkra, ha szeretnéd kicsit jobban megismerni magad, feltenni biztonságos közegben önismereti és párkapcsolattal kapcsolatos kérdéseidet, ha szeretnéd.


Amire számíthatsz:
– biztonságos közeg
– gyakorlott csoportvezetők, akik személyes történeteket is megosztanak
– hasonló érdeklődésű fiatalok
– előadás a napi témában
– egyéni feladatok az elmélyítéshez
– csoportos játékok
– nincs kötelező hozzászólás, csak amit szeretnél, azt osztod meg


FONTOS:
Ez nem direkten párkeresős alkalom. Örülünk, ha a résztvevőkkel elinduló beszélgetéseket tudjátok folytatni valamilyen formában, de alapvető célunk inkább az, hogy ezeken az alkalmakon még inkább megismerjétek magatokat, és azt, hogy Isten milyen különlegesnek alkotott benneteket – hogy így egyre szabadabban tudjatok kapcsolódni.

Időpontok és témák:
2023. szeptember 12. Hogyan kezdek ismerkedni? Mi motivál?
2023. szeptember 19. (Ön)Bizalommal
2023. szeptember 26. Határhúzás az ismerkedésben

Időtartam: 19.00-20.30
Helyszín: BME Imaterem (R épület 301.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A csoportlétszám betelt. Ha itt megadod az e-mail címed, akkor értesítünk a következő alkalommal: https://forms.gle/ot9R8iFHi4sZNkxw9

Ismerd meg kicsit jobban a csoportvezetőket:

Némethné Bodnár Márta vagyok.
11 éve feleség, 3 gyermek édesanyja, református egyetemi lelkipásztor, lelkigondozó, mentálhigiénés szakember. Mivel nagyon fontosnak tartom, hogy minden fiatal megtalálja azt a bizonyos hozzáillő társat, ezért szívügyemnek tartom, hogy az ehhez vezető úton először megismerje azt, hogy ki is ő, milyen értékei vannak, mik a nehézségei, belső gátjai.
Évek óta beszélgetek fiatalokkal, és vezetek kiscsoportokat – gyakran férjemmel együtt. Az 1. és a 3. alkalmat fogom vezetni.
Bízom benne, hogy ezek is olyan találkozások leszenek, amelyekre fontos mérföldkövekként fogunk visszatekinteni.

Mester-Tóth Gabriella vagyok. Több mint 5 éve élek párkapcsolatban és 2 éve házasságban a férjemmel. Ha Isten is úgy szeretné januártól pedig megszületik első kisfiunk is, ezáltal életünk egy újabb szakaszába lépünk. Református hitoktatóként és ifivezetőként szolgálok Dunakeszin. Hívő emberként és mentálhigiénés képzésben lévőként nagyon fontosnak tartom az Istenismeretet és az önismeretet, úgy gondolom mindezek folyamatosan formálodnak az évek alatt, azonban, amikor életünk fordulópontjaihoz érünk érdemes több időt, energiát ezekbe fektetnünk. Hogy rálássunk az életünkre másfajta nézőpontokra van szükségünk, ezen az úton próbálunk majd a 2.alkalmon együtt a csoporttal és a férjem segítségével egy-két talán nagyobb lépést megtenni.

Ne halogasd a döntést, hanem merj belekezdeni abba, ami már régóta foglalkoztat!