Hibrid alkalmak

Jó a közösség, ezért törekszünk rá, hogy minden csütörtökön ott legyünk a Mérnökmisszió egy-egy alkalmán. Azonban sajnos van, amikor közbejön valami – de online szívesen csatlakoznánk. A hibrid alkalmak lényege, hogy ekkor se maradj ki a közösségből!

A hibrid alkalmak olyan beszélgetős esték, amiket a BME Imatermében (R301) tartunk, a beszélgetésindító gondolatokat közvetítjük facebook-on, utána pedig:

  • aki a teremben van, egy csoporthoz csatlakozva beszélgethet a témáról személyesen,
  • aki online van jelen, ő pedig egy online szobában vehet részt a beszélgetésen,
  • sőt olyan is lehet, hogy hozunk létre kevert csoportot, amikor az online platformot a teremben kivetítjük, a megszólalásokat kihangosítjuk – és visszafelé is, az Imetermeben készülő élő videót és a felvett hangot kiküldjük az online szobába.

Miért jó ez? Mert ha nem tudsz eljönni, akkor is részese lehetsz a Mérnökmisszió közösségének, gazdagodhatsz és gazdagíthatsz másokat a gondolataiddal.
Mikor különösen is hasznos online lenned? Ha nincs lehetőséged eljönni az Imaterembe (pl. távoktatás van az egyetemeden), vagy ha éppen adott napon nem vagy Budapesten – illetve ha betegnek érzed magad, de szeretnél közösségben lenni.

A hibrid alkalmakon való részvételt különösen is ajánljuk az OE Bibliakör tagjainak – amellett, hogy egyébként bármikor várunk szeretettel a BME Imatermében!